Kamerat kuorma-autoon

Kuorma-autojen kamerajärjestelmämme mahdollistavat kuljettajalle laajan näkymän ajoneuvon ympärille. Kamerat ovat varustettu yökuvausominaisuuksilla ja kevyestäliikenteestä varoittavalla tekoälyllä. Näiden edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta kuljettajat näkevät ympäristönsä selkeästi ja saavat välittömästi ilmoituksia mahdollisista vaaratilanteista.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lisää turvallisuutta, vähemmän vahinkoja

Paranna työturvallisuutta EasyCamin kamerajärjestelmän avulla

Kuorma-autojen tekoälykäyttöiset kamerajärjestelmämme tarjoavat edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, jotka vähentävät törmäysriskiä ja parantavat tilannetietoisuutta. Innovatiivisen teknologiamme avulla kuljettajat voivat havaita jalankulkijat ja muut mahdolliset vaaratekijät ja reagoida niihin tehokkaammin.Laajempi näkökenttä takaa maksimaalisen näkyvyyden ja vähentää kuolleita kulmia. Näe selvästi myös heikossa valaistuksessa, mikä parantaa turvallisuutta pimeänaikaan.

Ratkaisuja, jotka tehostavat toimintoja
ja turvaavat ympärillä liikkuvat

Me EasyCamilla olemme ottaneet tehtäväksemme tarjota huippuluokan valvontaratkaisuja, jotka mahdollistavat parempaa työturvallisuutta ja tehokkaampia toimintoja. EasyCam sai alkunsa visiosta parantaa turvallisuutta ja tehostaa toimintoja eri logistiikan ja rakennusalan parissa.

Kokonaisuus yhden palvelun alla

Tutka- ja kamerajärjestelmät raskaaseen kalustoon palveluna

Eipä tarvitse murehtia huolloista tai muusta, kun otat meiltä järjestelmät. Sen lisäksi, että saat kunnon järjestelmät niin saat myös huollon ja ylläpidon niille. Ei ihmeellisiä kikkailuja tai muuta, vaan rehtiä asiakaspalvelua!

Dokumentoi

Tapahtuiko vahinko tai tapaturma? Dokumentoi kaikki työvaiheet helposti. Järjestelmä tallentaa materiaalia jopa 800 tuntia, joka mahdollistaa niihin palaamisen, jos jokin tilanne sitä vaatii. 

Tehosta

Puomikameroiden avulla näet, missä trukin puomi tarkalleen on korkeuksissa ja helpotat tavaran nostamista. Näin tehostat toimintoja, kun parannat kuskien näkyvyyttä.

Turvaa

Tekoälykäyttöiset valvontakameramme on suunniteltu erityisesti havaitsemaan ja varoittamaan kuljettajia ihmisen läsnäolosta, mikä parantaa työturvallisuutta kiireisissä ympäristöissä.

Terveyttä ja henkeä ei voi korvata edes rahalla

Pyydä tarjous

Meidän tavoitteenamme on vähentää vahinkoja ja lisätä turvallisuutta. Tarjoamme markkinoiden parhaat työturvallisuutta parantavat ratkaisut palveluna, vankalla 36 kuukauden takuulla.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Tiedä, mitä ympärilläsi tapahtuu sekä dokumentoi työn kaikki vaiheet selkeästi ja helposti EasyCamin ratkaisujen avulla.